skip to Main Content

Vores første tanker når du kommer til os er hvem du er og hvor du vil hen. Siden bliver det hvad mangler du for at komme i mål.

At starte og få succes med en virksomhed eller et projekt kan sammenlignes lidt med at lægge et puslespil. Når man skal lægge et puslespil, er det først og fremmest vigtigt at vide hvordan det endelige produkt kommer til at se ud. Har du nogensinde lagt et puslespil uden at have en klar ide om det færdige produkt? Derefter er det vigtigt at finde frem til hvilke brikker, hvor mange man skal bruge og i hvilken rækkefølge de skal lægges for at kunne gøre det færdigt. Det forholder sig på samme måde med en virksomhed.

Vi er specialister i at analysere en virksomhed og ligge en plan der vil sørge for at målet bliver nået, hvad elementer er på plads og hvad elementer enten skal rettes til eller findes. Vi har også en masse erfaring med hvad rækkefølgen er for at komme i mål. Det kan være utrolig dyrt og ineffektivt at gøre tingene i en forkert rækkefølge. Vi arbejder ud fra en holistisk vinkel hvor vi prøver at forstå alle sammenhængene, udvikle og passe de enkelte elementer ind i helheden.

Vores services inkluderer: Analyse, produktudvikling, strukturering af organisationen, team skabelse, udvikling af forretningsplaner og strategiplaner, markeds research, kunde research, digitalisering, image og koncept udvikling og fremtids forskning – nye tendenser indenfor jeres branche.

En anden vinkel for vores services er relateret til at rejse kapital ved først at gøre virksomheden parat til at gå i gang med at rejse kapital og derefter lede finansieringsprocessen.

Vi er også involveret i projekt finansiering hvor der ikke er en eksisterende struktur endnu men et klart projekt som man gerne vil realiserer.

For iværksættere og SMVer har vi udviklet 3 kurser startup, pitch og kapital som er beskrevet i detaljer under events og produkter og en abonnement ordning der til en overkommelig pris løbende giver sparring og kan være med til at undgå dyre fejltagelser.

Vi har udover de mere gængse finansierings typer også udviklet et uniq program der løser et af de største problemer startups og tidlige virksomheder har – nemlig venlig og smart kapital – følg dette link Kapital til din virksomhed

Du kan også finde mere information under Dit eget Investerings Selskab oven over vælg afhængig af om du er privat person med ide om at starte noget, Startup-iværksætter eller SMVer.

Kontakt os for yderlig information.

info@inivation.dk eller +45 25 33 66 29

Indledende Analyse

Køb vores indledende analyse og få værdifuldt feedback om hvor I står og hvad I har brug for.

Vi gennemgår forretnings ideen – produkt, kunder og forretningsmodel og giver jer en rapport med resultat og anbefalinger.

Abonnement

Hvis I løbende vil have adgang til vores bistand, tilbyder vi en abonnement løsning – I betaler et fast beløb månedligt og får adgang til det antal timer per måned I skal bruge og til en billigere rate. Besparelsen er fra 25%-50% afhængigt af timeantal.

Fast tilbud eller medgået tid

Vi arbejder efter fastpristilbud og medgået tid. Alt efter den konkrete opgave afgiver vi gerne et fast tilbud eller et overslag.

 

Kontakt os for et tilbud

Start-up Service Pakke
Sparring med:

Indledende analyse

Udvikling af forretningsmodel

Forretningsplan

Klargøring til at rejse kapital

SMV SERVICE PAKKE
Sparring med:

Indledende analyse

Analyse af forretningsmodel

Udvikling af forretningsmodel

Forretningsplan

Strategier

Klargøring til at rejse kapital

ANALYSE

Har I behov for at få feedback på jeres nuværende position?

Det er vigtigt med et solidt fundament og selvforståelse.

Vi sørger for I får det

UDVIKLING

Har I brug for sparring for at udvikle jeres forretning?

Forretningsmodel, struktur, strategier, ressourcer

Kom i form inden I søger kapital

FINANSIERING

Er I parate til at rejse kapital?

Ved I hvor meget I skal bruge og fra hvem?

Vi assisterer med at strukturere, screene investorer og lukke jeres finansiering.

Back To Top